Poboljšajte kvalitetu svog života na Hvaru uz našu humanitarnu organizaciju!

Women fighting breast cancer

Napuštajući stresan gradski život i dolazeći na prekrasni otok Hvar, možete doživjeti ogromne beneficije za vaše zdravlje i dobrobit. Naša humanitarna organizacija, osnovana s ciljem sprječavanja raka dojke i prostate, pomoći građanima i promociji kvalitete života oboljelih, nudi vam nekoliko savjeta za poboljšanje vašeg zdravlja dok uživate u miroljubivom životu na Hvaru.

Uloga zdrave prehrane u prevenciji raka dojke i prostate

Breast cancer foundation

Rak dojke i prostate su dvije vrste karcinoma koje su vrlo rasprostranjene među populacijom. Prema statistikama, samo u Hrvatskoj godišnje se otkrije preko 4000 slučajeva raka dojke i preko 1000 slučajeva raka prostate. Međutim, postoje načini na koje se ove bolesti mogu spriječiti ili barem smanjiti rizik od njihovog nastanka. Jedan od tih načina je zdrava prehrana.

Zdravlje dojke i prostate: Zašto je prevencija ključna

Doctor with blue ribbon, prostate cancer awareness

Kao humanitarno udruženje posvećeno promicanju zdravlja i dobrobiti, vjerujemo da je prevencija ključna za smanjenje pojave raka dojke i prostate. U ovom postu istražujemo koristi rane dijagnostike, zdravog načina života i drugih mjera prevencije koje mogu smanjiti rizik od tih bolesti.